Waar liefde woont: het geslacht Mallen (The Mallen Trilogy, #1-3) Catherine Cookson

ISBN:

Published: 1979

Hardcover

588 pages


Description

Waar liefde woont: het geslacht Mallen (The Mallen Trilogy, #1-3)  by  Catherine Cookson

Waar liefde woont: het geslacht Mallen (The Mallen Trilogy, #1-3) by Catherine Cookson
1979 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 588 pages | ISBN: | 7.55 Mb

Waar liefde woont is de warme en trefzekere beschrijving van het leven en denken van het geslacht Mallen. In de delen De getekenden, Barbara en Het erfdeel maken wij wederom kennis met de dramatische vertelkracht van Catherine Cookson, die met dezeMoreWaar liefde woont is de warme en trefzekere beschrijving van het leven en denken van het geslacht Mallen. In de delen De getekenden, Barbara en Het erfdeel maken wij wederom kennis met de dramatische vertelkracht van Catherine Cookson, die met deze wereldberoemde roman een hoogtepunt in haar carrière bereikte.De getekendenThomas Mallen van High Banks Hall had vele zonen, voornamelijk onechte kinderen, maar aan allen gaf hij zijn kenmerk door: een opvallende lok wit haar.

In de omringende streek van Northumberland werd van dit ‘teken van de Mallens’ gezegd dat zij die het droegen zelden oud werden en dat uit een Mallen nooit iets goeds kon groeien...BarbaraBarbara, ‘het meisje Mallen’, was als kind al mooi.

Maar terwijl haar schoonheid rijpte, werd haar leven overschaduwd door een rampzalige aandoening: ze werd geheel doof. Maar juist die doofheid beschermde haar tegen een nog grotere ramp - de waarheid over haar afkomst.Het erfdeelDit is het triomfantelijke slot van de Mallen-trilogie.

Barbara is met Dan getrouwd na te zijn afgewezen door Michael Radlet, voor wie ze een noodlottige hartstocht voelde. Toch kunnen beiden de herinnering aan hun jeugdliefde niet vergeten, wat zal leiden tot een levensgevaarlijke situatie. Ook ziet Barbara geen kans aan de schaduwen van haar eigen zo gevreesde en gehate Mallen-erfdeel te ontkomen - zij vindt het ‘teken’ terug in haar zoon Ben...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Waar liefde woont: het geslacht Mallen (The Mallen Trilogy, #1-3)":


tx-clan.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us